Latest News

31 Ağustos 2015 Pazartesi

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları

Aycan - Nurcan Şencan
Aycan - Nurcan Şencan
Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler 1987 yılında İsveç'te ikiz kardeş olarak dünyaya geldiler. Nurcan Şencan Grafik, Aycan Şencan ise sinema ve oyunculuk eğitimi almıştır. İkizlerin anneleri de moda tasarımcısıdır.

Şencan kardeşler bir süre ABD'de yaşadıktan sonra, Türkiye'ye yerleştiler. Alışverişe olan düşkünlükleri bilinen ikizler, İşte Benim Stilim'in birinci sezonunda yarıştı. Yarışma boyunca kimseyle polemiğe girmemiş jürinin de sempatisini kazanmıştır. Sezon sonunda ise büyük ödülü kazanan yarışmacılar olmuştur.

Ayşegül Melisa Doğan
Ayşegül Melisa Doğan
22 yaşında, İstanbul Beşiktaş'ta küçük bir butik işletiyor. Butik işinde bir marka olmak istiyor. Mesleği gereği, diğer yarışmacılardan 1-0 önde olduğunu düşünüyor. Kendinde en çok yüzünü beğenen Melisa; Hülya Avşar’ın bazı davranışlarını da kendisine benzetiyor. Terazi burcu olmasının da bunda etkili olduğunu düşünüyor.

1.64 boyunda olan Doğan, 52 kilo. İlk sezonun en çok konuşulan yarışmacılarından olan Doğan , sivri dili ile diğer yarışmacılardan tepki toplamıştı. İlk sezon Nur Bozar ile girdiği polemiklerle izleyiciyi ikiye bölen Doğan, 11. haftanın sonunda elenerek yarışmaya veda etmişti.

Ayşenur Balcı
Ayşenur Balcı
1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda olan yarışmacı 52 kg. İşte Benim Stilim'in ilk sezon yarışmacılardan olan Balcı, farklı tarzı ile jürinin dikkatini çekti. Sarı saçları ve gotik tarzıyla büyük beğeni topladı. İstanbul'da yalnız yaşayan Ayşenur kendisini oyuncak bebeklere benzetiyor...

Ayşenur Balcı , Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır. Ayşenur Bacı, yarışmadan sonra ise burun estetiği oldu.

Çiğdem Çelik
Çiğdem Çelik
Çiğdem Çelik 37 yaşında, 1.66 boyunda. Beylikdüzü'nde oturuyor. Hosteslik yapan Çelik, Kim Kardashian’a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte Benim Stilim 2. sezonuna sonradan dahil olup finale kadar yükseldi.

Çiğdem Çelik özellikle Gülnihal Candan ile tartışmalarıyla adından sıkça söz ettirdi. Estetik yaptırdığını itiraf eden Çiğdem, Nihal’in eleştirilerinden kaçamadı. Güzel yarışmacı finale kalarak da büyük sürpriz yaptı.

Emel Özkızıltaş
Emel Özkızıltaş
Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Kabin memuru olarak çalıştı. Sade ve şık giyinmeyi seviyor. Annesiyle kıyafet ve alışveriş yüzünden tartıştığını söylüyor. Burnundan estetik olan yarışmacı, Türkan Şoray taklidini iyi yapıyor. Duygusal bir yanı olan Emel Özkızıltaş, İşte Benim Stilim'in 2. sezonun en çok dans eden yarışmacılarından oldu.

Nur Yerlitaş'ın kendisine taktığı ''Zennube'' lakabıyla ünlendi. Yaptığı taklitler ve dans şovlarıyla birçok kişi tarafından beğenildi. 2. Sezonun birincisi oldu, rekor sms oylarıyla Türkiye'nin en stil kadını seçildi.
Ezgi Baylar
Ezgi Baylar
1983 yılında doğan Ezgi Baylar, Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü mezunu. 1.72 boyunda ve 52 kilo olan Baylar, 2010 yılında evlendi ve bu evlilikten bir kızı var. Yarışmada hanımefendi tavırları ile dikkat çeken Ezgi Baylar, en çok Özlem Özden ile polemik yaşadı.

Ezgi; ''Evli, mutlu, çocuklu'' bir kadının da tarz sahibi olabileceğini göstermek istiyor. Paraya ihtiyacı olduğu için değil, tarzını göstermek için yarışmaya katıldığını söylüyor.

Ezgi Baylar ilk sezon tarzıyla beğeni toplamış ve finale kadar ilerlemişti. Ayşenur Balcı, Aycan-Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake , Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı.

Ezgi Ünal
Ezgi Ünal
26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ispartalı. Yarışmacı moda tasarımı üzerine eğitim aldı. Daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy gösterdi.

Burada sevgilisi Savaş ile tanıştı, uzun süredir ilişkileri devam ediyor ve evlenmeyi düşünüyorlar. Yarışmacı, aynı zamanda takı tasarımı da yapıyor.

Ezgi Ünal, İşte Benim Stilim 3. sezonunun birincisi oldu ve 100 bin liralık ödülü kazanmıştı.



Gizem Güler
Gizem Güler
Gizem Güler 12 Eylül 1989 Aydın doğumlu. 11 yaşında spora başlayan Gizem; spor akademisi mezunu. Ayrıca; basketbol, yüzme, tenis gibi spor dallarıyla da ilgileniyor. Hobi amacıyla modelliğe başlayan Güler’in tecrübeleri arasında pilates eğitmenliği de yer alıyor. Hayvanları çok seven Gizem, ablasıyla birlikte hayvanlar için otel açmak istiyor. 2014 Yılında Miss&Mr Fashion Tv 2014 yarışmasına katılan güzel yarışmacı, programdan sonra ekran önünde işler yapmaya devam etti.

Gizem Güler, İşte Benim Stilim'in 1. sezonunda kısa sürede nezaketi ve saygılı davranışları nedeniyle jürinin sempatisini kazandı. Tarzı jüri tarafından çok eleştirilsede uzun haftalar yarışmada kalmayı başarmış 12. haftanın sonunda yarışmaya veda etmişti.


Gülnihal Candan
Gülnihal Candan
Gülnihal Candan, 19 yaşında ve Mersinli. Nihal isminin kullanılmasından hoşlanıyor. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyor ve avukat olmayı istiyor. Alışveriş yapmayı çok seviyor. Gardırobuna aylık ortalama bin lira harcıyor. Yüzünü ve belini beğeniyor. Halhal ve bileklik en sevdiği aksesuarlar arasında. Yeşilçam oyuncusu Gülşen Bubikoğlu'nu beğeniyor. Kiviye alerjisi var.

Nihal, İşte Benim Stilim'in 2. sezonunda en çok gerilim yaşayan yarışmacı olarak, zaman zaman jürinin sert eleştirilerine uğradı. Melisa Şahin ve Çiğdem Çelik ile çok sert tartışmalar yaşadı.

11. haftanın sonunda elenerek yarışmaya veda etti.


Maria Surina
Maria Surina
Maria Surina 1988 yılında doğdu. Dedesi Türkmen, anneannesi Polonyalı. Maria, ailesiyle birlikte Ankara'da yaşıyor. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyor. Hedefi avukat olmak. En büyük hayali güzel bir aile kurmak. En büyük pişmanlığı ise okuluna ara vermek.

Maria Surina alışverişlerini internet üzerinden yapmayı seviyor. Toplam 40 çift ayakkabısı var.

İşte Benim Stilim'in 2. sezonunda yarışan Maria, Nihal Candan ve Özden Cerrahoğlu ile sık sık gergin anlar yaşadı, 9. haftanın sonunda ise yarışmaya veda etti.


Nazlı Sultan Kayaaslan
Nazlı Sultan Kayaaslan
Aslen Mersinli olan Nazlı Sultan Kayaaslan 25 yaşında. Beren adında bir kızı var. Nazlı, kızına çok düşkün bir anne. Siyah rengi çok seviyor ve küpelerinden vazgeçemiyor. Ellerini beğeniyor ama kollarını beğenmiyor. Dünya mutfağını öğrenip bir restoran açmak istiyor. Utangaç bir yapısı olduğunu ve bunu değiştirmek istediğini söylüyor. Gezmeyi çok seviyor ve dünyadaki bütün ülkelere gitmek istiyor, hatta aya bile. En büyük çılgınlığı ise uçaktan paraşütle atlamak.

Nazlı Sultan İşte Benim Stilim'in 2. sezon tarzı en çok beğenilen ve jüriden en çok övgü olan yarışmacılardan biri oldu. Nazlı Sultan, 8 haftanın sonunda yarışmaya veda etti.


Özden Cerrahoğlu
Serpil Gülşah Yılmaz
1991 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Özden Cerrahoğlu, İstanbul Beşiktaş’ta oturuyor. Özden, moda tasarımı eğitimi alıyor ve Stiletto’dan vazgeçemiyor.
Bacaklarını çok beğenen yarışmacı kulaklarından memnun değil. Cerrahoğlu, kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor.

Geçmişte en çok üzüldüğü olayları ise şöyle sıralıyor; Amy Winehouse’un ölümü, Leonardo Di Caprio’nun ödül alamaması.

Güzel yarışmacı tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor. Daha çok sosyal medya jargonu ile konuşan Cerrahoğlu ‘Hayaller Özden Hayatlar Maria’ sözleri izleyicinin hafızasına kazınmış ve bu sözler insanlar tarafından da sık sık kullanılmaya başlanmıştı.

Özden Cerrahoğlu, İşte Benim Stilim'in 2. sezonunda yarışmış ve 10. haftanın sonunda elenerek yarışmaya veda etmişti.

Serpil Gülşah Yılmaz
Serpil Gülşah Yılmaz
Gülşah Yılmaz, 32 yaşında ve Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var. Kendisini moda aşığı olarak tanımlıyor. Yarışmaya katılana dek styling ve emlak danışmanlığı yaptı. Ataşehir'de yalnız yaşıyor. Gülşah, evlenmekten korktuğunu söylüyor.

Yılmaz, İşte Benim Stilim ikinci sezonunun favori isimlerinden oldu. Etnik ve bohem kıyafetler tercih etti ve jürinin beğenisini kazanan yarışmacılardan oldu.

Gülşah Yılmaz, final haftasına kadar ilerlemiş ancak birinciliği Ezgi Ünal’a kaptırmıştı.


Tuğçe Ergişi
Tuğçe Ergişi
1989 Doğumlu olan Tuğçe Ergişi tiyatro bölümü mezunu. Mutlu bir yuva sahibi olarak anne olmak isteyen güzel yarışmacı, giyim kuşamına o kadar özen gösteriyor ki evinde özel bir giyinme odası ve bu oda içerisinde 4 adet gardırobu bulunuyor.

İşte Benim Stilim'in birinci sezonunda yarışan Tuğçe, tarzı beğenilen yarışmacılardan oldu. Sosyal medyada Yılmaz Morgül’e benzetildi ve epey konuşuldu. Morgül'lü caps’leriyle arkadaşlarının da diline düşen güzel yarışmacı, bu durumu avantaja çevirerek hafta finalinde Yılmaz Morgül kılığına girdi ve jüriden tam not aldı. Dört kez taç alan Tuğçe Ergişi, 10. haftanın sonunda yarışmaya veda etti.

Yarışmadan sonra ise çeşitli estetik operasyonlarla burnunu ve elmacık kemiklerini yaptırdı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğu takip et!